GRATTIS!



Grattis och Lycka till till er!


Ja, det är sant, som många kanske hörde vid ett tillfälle i aulan så har förhållandet pågått länge, dock bakom stängda dörrar, men äntligen visar de upp sig tillsammans. Från bröllopet åkte de i Fredriks Volvo, och det var simon som körde, frågan är bara vart festen höll hus? Jo på storsjöbadet. Alla gäster var klädda i speedos och badräkter, för att inte tala om badmössorna. Vi önksar er all lycka / speim07



Kommentarer
Postat av: Leo!

Till era framtida barn vill jag berätta att deras mor har en formidabel röv, och så vill jag utbringa ett leve till brudparet. Eller åtminstone en ordentlig skål. Skål!

2009-11-28 @ 10:54:26
Postat av: Ankan

Ett vackert blogginlägg om hur denna sanna kärleken sveper över storsjöbadet. Som självutnämnd talesman för folket med lustiga förhudar kräver jag en bakgrundshistoria till denna blinda kärlek.

2009-11-29 @ 11:06:43
Postat av: Lassie

Gratulationer till bloggarna som efter 13 inlägg utan substans och lingvistisk slakt, äntligen kreerade någonting som ger förhoppningar om att det svenska skolväsendet fortfarande fungerar. Kommateringen var ett välkommet tillskott på bloggen, likväl som den vårdslösa engelskans uteblivna frånvaro värmde en mångårig maestro.



Med kontinuerlig utveckling i det svenska språket, uppblandat med löst prat om diverse företeelser och evenemang kan stimulera läsarflödet positivt. Min önskan är att ni beaktar denna utomstående feedback som lärorik, och inte placerar min vederhäftiga kommentar som klotter. En oberoende kritiker bör välkomnas med samma öppenhjärtighet som en av samtyckarna på redaktionen.



Efter att mina tidigare (icke fientliga) kommentarer raderades, är jag förstående att er egen suveränitet är viktigare än att tillämpa yttrandefriheten. Att hysa sina åsikter fritt utan ingripanden är en av grundstenarna i demokratin. Mitt förtroende för demokratin är dock intakt, då det autokratiska beteendet att avlägsna mina kommentarer aldrig kan utplåna min opinion.

2009-11-29 @ 11:36:50
Postat av: Anonym

Är det någon mening att motsäga sig mot den kultiverade William Wallace som njuter av att han nyss har kommit till ett land med demokrati. Nog för att han verkar vara otroligt oskön, men varför inte låta han ha sina åsikter och låta han tro att han kan påverka folk.

2009-11-29 @ 17:10:51
Postat av: Anonym

Alltså va?

2009-11-29 @ 19:28:11
Postat av: Anonym

Robin! är det du som har skrivit alla dessa kommentarer?

2009-11-29 @ 20:27:44
Postat av: lololol

lolololololol

2009-11-29 @ 21:02:09
Postat av: lol

klart att det är Robin, det fattar alla.

2009-11-30 @ 12:00:40
Postat av: Lady Robin

Publicisten av de tre första kommentarerna är samma person. Det kan vara tillsynes självupptaget att prata med sig själv, men gillar man att ha med fint folk att göra så är det svårt att motstå för somliga. Men att i en blogg öppen för allmänheten benämna sig som en kultiverad William Wallace är inte bara självupptaget, det är att vara så uppfylld av sig själv att man är tom på insidan.



Att den som har gått under namnet Robin falskt har anklagats är beklagligt, då han är oskyldig till vad han utpekats för. Vad han däremot är skyldig till är att ha ett namn, där ingen på förhand kan vara säker om det är en kille eller tjej de kan förvänta sig. Helt enkelt ett namn väldigt passande för hermafroditer.

2009-12-01 @ 02:19:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0